duminică, 10 iunie 2012

Vencer Sarthe supercar din Olanda


Cativa de ani în urmă, dezainerul Robert Kobbenom în Ţările de Jos a fondat de un producator auto Vencer mic. Recent, compania a anuntat oficial crearea conceptului pe care o echipa de desaineri şi ingineri a lucrat cu fondarea firmei.Masina a primit numele de Circuit de la Sarthe, în onoarea celebrei autostrazi pe care se desfasoara o cursa,  tradiţionala "24 de ore de la Le Mans." Noile produse va fi lansate în cantităţi limitate.
Despre pretul modeluli nu se cunoaste nimic .   Dar caracteristicile ale conceptului de Reprezentanţilor Vencer au spus, toate detaliile.


Se pare că exteriorul Circuit de la Sarthe a fost inspirat de la supercar-legendare din trecut şi din prezent. Acesta urmarit motivele de mai multe masini legendare de la Corvette. Cu toate acestea, conceptul arata foarte similar cu un modele armonioase şi Nissan. Probabil că el este complet lipsit de orice piese sau linii de lux provocatoare.Dimensiunea de roţile din faţă are 19 cm şi 20 cm în spate. Diametrul de frâne cu discuri - 385 mm. Dimensiuni de Circuit de la Sarthe - 4515 mm in lungime, 1984 mm lăţime şi 1190 mm înălţime, cu un ampatament de 2791 mm.

Baza de caroserie se face uşor şi durabil din fibra de carbon, cadru tubular este realizat din crom-molibden aliaj şi oţel. Conceptul de gen este realizat din aluminiu si are o structura de tip fagure. Suspensie cu leviere duble, care e o clasica masina sport, acelasi front şi spate. Distribuţia greutăţii a conceptului este de aproape ideale: raportul de 45/55 la sută (respectiv osie din faţă şi spate).

Motor - 510-puternic V-în formă de "opt" - situat în baza de date şi poate emite un supercar de 650 Nm de cuplu. Car este o unitate de roata din spate. Acesta a stabilit o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, cu diferential cu alunecare limitata.Caseta şi se bazează pe motorul de crom-molibden de bază şi sunt conectate rigid la unul de altul.

În cazul de bază în circuitul de cabină De La Sarthe de creatorii conceptului ofera scaune sport din piele, controlul climei şi a sistemului de infotainment cu un ecran LCD mare. Echipament tehnic al vehiculului cind atinge masa de 1390 kg ii permite a accelera la 326km/h , şi "ţese" să tastaţi în numai 3,8 secunde. Pentru a ajuta soferul are doar anti-blocare frâne. În supercar de gestionare extrem de curat - în procesul de sisteme electronice nu interfereze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu