luni, 11 iunie 2012

Mazda CX-5 descrere scrisa si video

Mazda CX-5 - sportiva, studenta excelenta, şi nespus de  frumoasă - primul crossover compact din istoria de companiile japoneze. În ultimul deceniu produse de marcă sau sachimbat in ceea ce priveşte aspectul şi caracteristicile de conducere, iar acum este ferm asociat cu sofer de autoturisme.

In noua Mazda CX-5 sa plimbat deja Denis Smalianv care a povestit impresiile sale in primele materiale  "Mazda CX-5" , şi Georgia", şi Vadim Gagarin, care a avut probe de testare, în Islanda. Odata cu lnsarea mazdei CX-5 compania a marcat o noua etapa in dezvoltarea tehnologiilor la automobile care a premit numele comun "SKyativ".


 Mazda CX-5 este usoara dar are o structura puternica la fel si sasiu, suspensie noua, servodirectie electrica, motor pe benzina cu un grad neobişnuit de mare de compresie şi în curse, "acordat "sistem de evacuare la" 4-2-1 ", precum şi motoare diesel, dimpotrivă, cu un raport de compresie mic, transmisii manuale si automate de proiectare proprie, etc În articolul său, Leonid Aizikovich descrise în detaliu toate inovaţiile tehnice în cadrul companiei.



Mazda CX-5 a apărut în Rusia la începutul acestui an şi este singurul care ofera doi litri pe benzina cu patru cilindri de 150 CP a motorului, care este agregat cu sase trepte de viteza transmisii manuale sau automate. Crossover este disponibil si complet si cu o unitate din faţă. Peste putin timp apare cu versiunea diesel. Preţ de pornire - 929 de ruble. Dar noi, bineînţeles, cu condiţia ca masina este aproape completă - cu şase trepte de viteză "automat", tracţiune completa, în sport pachet complet de echipamente suplimentare. O astfel de maşină este de 1 403 500 de ruble.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu