marți, 12 iunie 2012

Lexus IS-F CCS-R este un nou concurent la Pikes Peak


Pentru prima data in salonul auto de la Tokyo a aparut noul  Lexus IS-F CCS-R, o varianta "hardcore" de perfomanta japonez. Noul Lexus IS-F CCS-R va participa la o celebra cursa hill climb de la Pikes Peak.




Ce este Pikes Peak - americanii aceasta cursa o numesc "Race to the clouds" , ea se desfasoara in statul Colorada. Pilotii ruleaza pe o limita, pe tota lungimea piste care este de 20 km,urcind de la 1.400 metri pina la 4.300 metri.

Lexus IS-F CCS-R vine anul acesta la cursa cu o versiune al cunoscutului sedan IS_F. Producatorii au aruncat toate obiectele deprisos. Aceste find geamurile electrice, mânerele uşilor, bancheta spate şi a folosit din abundeţă fibra de carbon. Scapind de toate acestea greutatea modelului de 1.400 kg sa usurit pina la 1.086 kg find mai usoara cu 314 kg.

In interiorul masinei se gaseste casca de protegtie, find necesare dupa rgulile cursei, centuri cu prindere în şase puncte si un scaun de competiţie. Lexus IS-F CCS-R are acelas modor de V8 de 5 litri care produce 422 CP si 505 Nm. Lexus IS-F CCS-R are o cutie de 8 trepte care transmite puterea rotilor.


Pentru a doua oara vom ave aocazia de vedea modelul Duster No Limit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu