duminică, 10 iunie 2012

Lexus GS pose si informatie


 Cea de a treia generaţie Lexus GS serie de modele sedan a fost prezentată în 2005, la Salonul Auto Nord American de la Detroit.



 Iniţial, gama GS constat de vehicule cu motoare pe benzina (3.0 litri V6 si 4.3-litri V8) şi de versiuni hibride GS 450h. La începutul anului 2008 piaţa rusă a primit o versiune actualizată a sedan, care în loc de unitate de 4.3 litri a fost echipat cu un motor V8 de 4.6 litri.

Dupa ce masinile au fost modificate au primit modificari minore în exterior si interior, care includ bare de protecţie fata si spate noi, o grila diferit si forma minerelor usilor, jante de aliaj si un nou dezain schimbat la volan.

GS 300 este echipat cu un motor V6 cu 3 litri, care utilizează sistemul actual de injectie directa de combustibil, care oferă o performanţă excelentă, de mare putere (249 CP) şi un cuplu impresionant (310 Nm). Sincronizare variabilă a supapelor de proprietate VVT-i oferă continua si exactele setari a motorul find de moduri de operare diferite. Transmisie în GS 300 - 6 trepte de viteză automată.
GS 460 este propulsat de un motor V8 pe benzina, care este puterea maximă 347 CP Cuplul  centrala, care ajunge la 460 Nm, este transmis la roţi prin intermediul unei transmisii 8-viteză, care oferă unelte de schimbare lină. Acelerarea pina la 100 km/h GS 460 sedan are nevoie de 5.8 secunde, iar viteza de top este de 250 km pe oră.

În seria de masini GS se foloseste un sistem Dynamics Control, care detectează o situaţie potenţial periculoasă şi să facă ajustări la dinamica autovehiculului, prevenind astfel pierderea posibila a controlului. Electric Power Steering (EPS), este un sistem electronic de frânare şi sistemul de control al tracţiunii oferă un control sigur.

Versiunea completă a GS 300, în Rusia, are la bază,  un spoiler din spate, tapiterie volan in piele si lemn, tapiterie din piele, scaune ventilate,si de lux (dotat cu un sistem audio complet, plus Premium o Levinson, Mark ® 14 difuzoare, DVD sistem de navigare, DVD-CD-changer pentru 6 CD-uri). GS 460 este disponibil numai în lux complet.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu