sâmbătă, 9 iunie 2012

Toyota Land Cruiser Prado incepesa o produca in Rusia


Pina la sfirsitul acestui an, Rusia va incepe realizarea SUV-uri Toyota Land Cruiser Prado. Mai mult decit atit, aceste modele nu se produc la fabrica Toyota din Sankt Petersburg, si Orientul Indepartat, agentia "Autostat".  Un acord pentru construirea Land Cruiser Prado, la instalaţiile de rusi , a fost semnat în luna martie a anului trecut.



Se presupune ca prima etapa,in Rusia vor fi colectate   1000 de SUV-ul pe luna (adica 12 de mii pe an), dar in cazul in care există o cerere de productie ea poate fi crescuta în termen scurt.

 Trebuie mentionat faptul ca, pentru primele patru luni din 2012 au fost vindute in Rusia, 5539 Land Cruiser Prado (costul masinii este de 1.724 de milioane de ruble.).

Autovehicule Toyota Land Cruiser Prado sunt populare in Rusia, si ne asteptam ca sa creasca  în continuare cereri pentru acest model in viitor - a declarat serviciul de presa al" Toyota Motor ".

 Planificarea produtiei de automobile Toyota Land Cruiser Prado în Rusia, spera ca mult mai multi soferi din intreaga ţara vor putea să cumpere acest model si pentru a obtine placerea reala de conducere şi funcţionare a automobilului  Toyota Land Cruiser Prado.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu