miercuri, 6 iunie 2012

Mercedes-Benz a prezentat noul SLS AMG GT


Mercedes-Benz a introdus "de urmărire" modificarea supercar SLS AMG, care a fost numit SLS AMG GT si va fi disponibil ca un organism "coupe", şi în versiune open.


Cportkar echipat cu un motor V8 de 6.3 litri, 591 CP de dezvoltare putere şi 650 Nm de cuplu. Cu acest motor, "încărcat» SLS accelerează la 100 km / h in 3.7 s, marca de 200 kilometri pe oră vitezometru depăşite de 11.2 secunde de la lansare. Consumul de combustibil cu ciclu combinat este de 13,2 litri per 100 de kilometri. Viteza maxima este limitata la aproximativ 320 kilometri pe oră



Reproiectată suspensie. Se modifică setările sale, a crescut rigiditate a elementelor. În plus, modul de SLS AMG GT nu este rijimul "confort". Numai Sport hard-line pentru piese accidentate, cum ar fi Nurburgring Nordschleife şi Sport Plus pentru liniile netede, cum ar fi Hockenheim.

Interiorul SLS AMG GT va fi decorat in culori inchise, cu cusaturi de culoare rosie contrastante pe scaune şi panoul frontal.Panoul de instrumente are un substrat întuneric în loc de argint, scaunele au venit de la inserează Alcantara, şi pe volan - marker de centrale de piele roşie.

În Germania, Mercedes-Benz SLS AMG GT va costa de la 204,680 de euro pentru versiunea coupe si 213 de mii de euro pentru versiunea cu o caroserie deschisă. În vânzarea de elemente noi vor apărea în luna octombrie 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu