joi, 7 iunie 2012

Mercedes-Benz GL 63 AMG C-557 informatie oficiala


Mercedes-Benz GL 63 AMG C-557 cai putere biturbomotorom  V8 5.5  a devenit cel mai rapid şi mai puternic  în istoria modelului.
Această opţiune, ca pachetul AMG styling, a clienilor Mercedes-Benz este foarte popular. Prin urmare, firma Mercedes-Benz efectiv in fiecare linie încerca să pună în aplicare o versiune de top a-AMG. Şi faptul că acestea sunt, uneori, mai important, nu este atât de mult un produs AMG, ca faptul de prezenţa sa, exemplificat de noul vehicul off-road marca osportivlennogo - GL 63 AMG. Ca o regulă, AMG-styling este doar,  un indiciu al acestui AMG-mobil. Dar, "Giant" GL Kit a fost o copie exactă a "costumului" proaspăt coaptă un top 63 AMG, care dovedeşte încă o dată esenţa unui proiect de marketing. Cu toate acestea, dacă facem abstracţie de la început comercială şi să se concentreze pe componenta tehnică a elementelor noi, devine clar faptul că Mercedes-AMG specialişti conştiincios face suficient pentru  familiar sa.
Astfel,magicienii de Affalterbaha setat ne-am vazut la "Junior» ML 63 AMG, cu unitatea de AMG Performance putere pachet, constând de până la 557 de litri forţat una şi 760 Nm biturbomotora M157 V8 de 5.5, şi şapte-pas "maşină automată» AMG SPEEDSHIFT Plus 7G-Tronic. Acest "duet" de mare polnoprivodnik permite o viteză de 100 km / h in 4.9 secunde de la lansare, cu o viteza de top limitata electronic la 250 kilometri pe ora.
Înoriginal AMG-SUV Caseta de Distribuirea, cu o distribuţie standard de cuplu, în raportul 40:60 în favoarea osiei din spate şi de aer sport suspensie modulimodulimoduli de control AMG Ride una de nivelare automată, în funcţie de viteză şi de stabilizare de tip rolă Activa curba sistema.
Echipamentele de baza pentru versiunea AMG 63 din bogata: bi-xenon adaptiva lumina, un acoperis panoramic cu sticla electrochromic, care este gradul de întunecare a culorii poate fi ajustată, de trei-zonae de control Clima, scaun multicontur de rând cu funcţie de masaj, sistemul va preveni o coliziune frontală, etc . Lista de echipament opţional, puteţi găsi un sistem de control circular, aspectul cale, şi "oarbe" zone, cruise control activ, chiar şi audiokompleksa clasa high-end Bang & Olufsen BeoSound. Preţurile promit să anunţe mai târziu. În reprezentantele auto primele vor începe să apară în luna noiembrie a acestui an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu