luni, 4 iunie 2012

Noua fata de Skoda fabia


Noua fata de Skoda Fabia
Fabia a suferit modernizarea aspectului, al cărei rezultat a fost o inlocuire  actualizata din fața  mașinii.


Linii verticale au fost înlocuite de orizontală. Modificările au fost făcute, de asemenea, la masina interior.


Noua linie de motoare
Puteţi alege din benzină patru motoare variind de la 70 la 105 HP versiune cu motor mai puternic, de asemenea, poate fi comandat cu o Tiptronic 6-viteza de transmisie automată.

Aspectul exterior
Reinoirea  dizainului a făcut Fabia mai dinamică şi sigura. Linia orizontală a barei de protecție cu o grila de radiator noi, faţă de "lăcuit" dark şi partea stand şi hood, precum o nouă formă de lămpi core și ceață vizual extins faţă de masina.

Culorile au fost Pacific azuriu albastru (nemetallik). Roata linie include acum noi Comore căptuşeală pentru dimensiuni disc oţel 14 cm.


Interior

Modificări semnificative a fost in interiorul vehiculului, care nu numai a crescut nivelul de confort pentru pasageri, dar are, de asemenea, funcţionalitatea de îmbunătăţirea şi manevrabilitate.

Noul volan cu patru spite vă ajută să gestionaţi audio. Interiorul masinei a devenit mai atractive de tabloul de bord cu noile caracteristici şi noile autorităţi, precum şi actualizat dizainul grafic.Bine arata  panoul de Control cu aer condiţionat, care include butonul Avansat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu